Altres activitats

Una línia d’actuació és l’intercanvi d’experiències i activitats entre diferents associacions del nostre àmbit bé sigui nacional con internacionals.

La més recent ha estat amb la associació nacional anglesa Discovering fossils i fruit d’això ha estat dues visites a l’any 2007 abril (Eastbourne i Peacehaven) i agost (Lyme Regis i Charmouth) així com una col•laboració conjunta en un article sobre el chalk anglés.

També es va mantenir una col•laboració amb el Natural History Museum de Londres per una sortida de camp en el centre i sud d’Anglaterra.

També s’ha participat en el I Congrés de l'Associació Catalano-Balear de Paleopatologia (Empúries, 2006) aconseguint el 1r premi a la millor comunicació que portava per títol Anomalies en trilòbits presentada pels Senyors Xavier Rius i Josep Lluís Vela.

També s’ha realitzat un treball conjunt sobre una troballa d’un selènid amb el Museu Geològic del Seminari i l’Institut Paleontològic Dr. Miquel Crusafont de Sabadell.

S’han i s’estan realitzant aportacions de col•leccions particulars dels nostres associats a diferents entitats de l’àmbit de la paleontologia. Com son les fetes pels Srs José Luís González, Joan Antoni Vela i Joan Corbacho al Museu Geològic del Seminari. Afegir que els dos darrers també col•laboren amb aquest Museu publicant articles en les revistes Batalleria i Scripta.

Per un altre costat també s’aporten col•leccions i peces al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu de Geologia) pels nostres associats Srs Joan Antoni Vela (mol•luscs, plantes i invertebrats), Joan Campreciós i Isidre Gurrea.
Des dels inicis del certamen Expominer l’Institut Català de Minerologia, Gemmologia i Paleontologia ha estat present amb un estand en que es fa difusió de la pròpia entitat, així com la presentació de la revista Comunicats.