Dinar de Germanor

El Dinar de Germanor és una activitat social tradicional de la nostra entitat que es realitza anualment amb la finalitat de que sigui un moment per tal de xerrar de les nostres afeccions al voltant d'un bon dinar i una bona sobretaula.

Dinar de Germanor 2009

Avui, dimenge 15 de març hem celebrat el dinar de germanor d'enguany.

Tal i com era previst, en primer lloc una part dels socis hem visitat el museu Mollfulleda de minerals d'Arenys de Mar.

El museu, ubicat en una casa de planta que encara conserva el savor dels temps passats, ens mostra en quatre espais una col.leció de minerals d'arreu del Món, destacant les dues sales dedicades a Catalunya.  No cal dir que l'exposició de peces de formes i colors singulars fan que la visita ens faci gaudir de les diferents formes en que la Natura ha esculpit aquestes peces.

Posteriorment hem celebrat el dinar en el Bar Capgrossos de Mataró.

Alla hem pogut gaudir d'un bon àpat i de l'intercanvi d'obsequis (amic invisible paleontològic). També s'ha parlat sobre l'entitat i sobre la celebració del 30è aniversari de la seva creació.

Us esperem per la propera activitat !!!!

Dinar de Germanor 2008

Va tenir lloc el dia 27 de gener de 2008 coincidint amb la sortida d’observació estratigràfica a Santa Margarida de Montbui. Vàrem ser una trentena de socis i van poder gaurdir d'una bona sobretaula i un regalet paleontològic amb l'amic invisible com podeu veure a les fotos.